Prijzen isolatie

Waar zowel particulieren als ondernemers naar kijken is natuurlijk de prijs/kwaliteit-verhouding van isolatie. Aan het eind van de dag willen we allemaal een ding en dat is zoveel mogelijk kosten besparen.

Prijzen

Er zijn verschillende prijzen voor de soorten isolatie. Daarom is het van essentieel belang dat je goed voorbereidend werk verricht en de tijd neemt om zoveel mogelijk onderzoek te doen en professioneel advies te vragen. De prijzen voor isolatie worden over het algemeen per m2 berekend.

De prijzen kunnen oplopen vanaf zo een €15 euro per m2 tot €135 euro per m2. Opnieuw is dit afhankelijk van verschillende factoren zoals de soort isolatie die verricht moet worden, het soort materiaal dat gebruikt moet worden, het oppervlak en toegankelijkheid van de ruimtes et cetera.

Type isolatie Prijzen per m2 (gemiddeld)
Spouwmuurisolatie €15 euro – €25 euro
Binnenmuur isolatie €30 euro – €40 euro
Buitengevel isolatie €100 euro – €135 euro
Kruipruimte isolatie €15 euro – €45 euro
Vloerisolatie €10 euro – €35 euro
Dakisolatie €30 euro – €75 euro
Dubbelglas isolatie €45 euro – €135 euro

Om zo voordelig mogelijk uit te komen is het van groot belang dat je offertes aanvraagt en deze naast elkaar legt. Op deze manier krijg je een goed beeld van welke prijzen als redelijk worden ervaren en welke prijzen onredelijk zijn. Ook kun je op jouw gemak kijken welke vorm van isolatie het beste bij jouw plannen en wensen past. Laat je dus adviseren.

Wat kost woningisolatie?

Benader vandaag nog isolatiespecialisten bij jouw in de regio voor gratis informatie en een offerte. Zo weet je wat de mogelijkheden zijn en door de prijzen te vergelijken kun je tevens besparen op je aankoop.